Enter Schilders brengt voordelig kleur in Stein

Schilder in Stein

De schilder neemt u al het werk uit handen. Onze professionals hebben een vaste hand en maken uw woning tiptop in orde. Zowel van binnen als van buiten. De schilder geeft kleuradvies voor uw interieur. Een goede verflaag beschermt de woning buiten tegen alle weersomstandigheden. Regelmatig onderhoud aan het schilderwerk geeft uw woning een verzorgde uitstraling. Daardoor blijft uw huis veel waard. De schilder uit Stein heeft alles in huis om uw woning het schilderwerk te geven dat u verdient.

Snel contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

schilder beoordeling

We hebben via Enter Schilders een onderhoudscontract afgesloten voor ons huis. Ons huis blijft strak in de lak!

- Seth Holthuis, Stein

beoordelingen

Enter Schilders had onze aanvraag eerst niet ontvangen, maar ze hebben dit uitstekend hersteld. Echt vakwerk!

- Geert Winters, Tegelen

schilder beoordeling

We hoorden dat in de winter het huis ook van buiten geschilderd kon worden. Top dat dit ook mogelijk was!

- Jelmer van der Veen, Stein

De beste vakmannen in Stein

U besteedt het schilderwerk uit, omdat u de beste kwaliteit wilt. Het schilderen is belangrijk omdat het er goed uit moet zien. Bovendien zorgt het voor een goede bescherming van hout, metaal, kunststof en andere materialen. Enter Schilders biedt u:

 • Ervaren vakmannen uit Stein
 • Mooie afwerking door de binnenschilder
 • Goede bescherming door de buitenschilder
 • Extra korting tijdens de winter
 • Onderhoud op schilderwerk
 • Kleur- en verfadvies
 • Goede en vlotte service

Maak een lijst met uw wensen voor het schilderwerk en vraag gratis offertes op bij schilders in de regio van Stein. Via Enter Schilders komt u altijd in contact met de beste vakman.

Schilderwerk binnen

De binnenschilder zorgt voor al het schilderwerk binnenshuis. Een gemiddeld gezin kiest er eens in de vijf tot zeven jaar voor om het huis aan de binnenkant van nieuw schilderwerk te voorzien. U kunt daarbij denken aan een mooiere kinderkamer, woonkamer of hobbykamer. De schilder voorziet uw kozijnen, vensterbanken, deuren, muren, plafond en trap van een nieuwe kleur die bij u past. Daarbij worden verschillende technieken gebruikt. Zo kan hij de muren sauzen of schilderen voor een egale dekking, of sponzen gebruiken voor een transparant effect. Het plafond kan gesausd of gespoten worden met een dekkende laag verf. De kozijnen en deuren worden zorgvuldig geschuurd en schoongemaakt, voordat de kleur erop wordt geschilderd. De binnenschilder uit Stein zorgt voor perfect schilderwerk waar u nog jaren van geniet.

Schilderwerk buiten

De buitenschilder uit Stein geeft uw woning opnieuw kleur. Daarnaast beschermt het schilderwerk het huis tegen alle weersomstandigheden. Het schilderwerk zorgt ervoor dat regen, vocht en uv-licht niet rechtstreeks bij de materialen komen, zoals het hout, kunststof of metaal. Daardoor blijven deze materialen langer sterk en hoeft u minder onderhoud aan de woning te plegen. Eens in de vijf jaar is groot onderhoud van het schilderwerk nodig. Wanneer u aan de kust woont, of u een woning op het zuiden heeft , dan kunt u overwegen om de schilder eens in de drie tot vier jaar te laten komen. De schilder werkt met de zon mee. De vakman begint op de plaats waar als eerst de schaduw op valt. Zo wordt het schilderwerk beschermd tegen direct zonlicht, zodat de het schilderwerk goed kan drogen. De buitenschilder werkt het liefst bij temperaturen tussen 1 en 25 graden Celsius en een lagere luchtvochtigheid. Onder deze omstandigheden kan de verf het beste drogen. Zo krijgt uw huis de beste bescherming.

schilder-manager

Uw regiomanager in Stein

Hallo, mijn naam is Seth Winters. Op 23 december 1969 zag ik het levenslicht in Stein, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hier is Ralph Zeetsen ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Archeologiemuseum Stein en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij RKSV De Ster om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Stein (6170 - 6171) en omgeving te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Naast de werkzaamheden in Stein, coördineer ik ook alle Enter Schilders opdrachten in Tegelen, Valkenburg en Venlo. U kunt me dus overal in Limburg en omstreken tegenkomen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Sanderboutlaan (6171 BC) in Stein gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Wilt u ook iets geverfd hebben? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina.

Laat onze experts vakkundig uw klus uitvoeren. Dan hebt u zelf tijd om iets leuks te doen.

Onderhoud schilderwerk Stein

Door goed onderhoud van het schilderwerk bespaart u veel op onderhoudskosten aan uw woning. Eens in de vijf jaar is het schilderwerk toe aan een grote opknapbeurt. Sommige woningen hebben vaker onderhoud nodig, bijvoorbeeld in kustgebieden. De schilder uit de regio Stein kent de omstandigheden in uw buurt goed en adviseert u hierbij. U kunt de grote beurt uitstellen door tussendoor regelmatige een beetje onderhoud te laten doen door de schilder. Vraag uw schilder uit Stein om klein onderhoud in de volgende situaties:

 • Afbladderend, verpoederend of loslatend schilderwerk
 • Barstjes, blaasjes, rimpels of scheuren in de verflaag
 • Beschadigde of versleten verflaag
 • Glans- of kleurverlies
 • Klemmende ramen en deuren

De meeste schade aan de verflaag wordt veroorzaakt door vocht. Het vocht kan van bovenaf door een beschadiging in het materiaal komen, maar kan ook in bijvoorbeeld hout zitten. Als u de schade niet repareert, zullen de onderhoudskosten alleen maar hoger worden. Vooral houtrot kan voor ernstige schade zorgen aan de kozijnen, waardoor lekkage kan ontstaan. De schilder lost het snel voor u op. Bij houtrot verwijdert de schilder het aangetaste hout. Daarna gaat hij aan de slag zoals bij ieder ander beschadigd materiaal. De schilder schuurt de beschadigde verflaag op en bewerkt eventueel het hout of ander materiaal. Hij vult de oneffen op en brengt een nieuwe beschermlaag aan. Zo blijft uw woning in de regio Stein goed beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Offertes schilder Stein

Bent u benieuwd wat een schilder uit Stein voor u kan betekenen? Loop eens rustig uw huis door en maak een lijst met het schilderwerk dat graag wilt laten doen. Geef de lijst door en vraag direct gratis offertes op voor schilders uit de regio Stein. Vergelijk de prijs en kwaliteit en kies de schilder die uw huis mooier maakt.

Soorten verf

Er zijn veel soorten verf verkrijgbaar. Uw specialist in Stein maakt de beste keus op basis van uw wensen. De meestvoorkomende soorten verf zijn alkydverf en acrylverf. Acryl is gemaakt op waterbasis en is het meest geschikt voor het gebruik binnen. Alkyd wordt gemaakt op oliebasis. Dit is eventueel te verdunnen met terpentine. Daarnaast is er onderscheid te maken op basis van de functie van de verschillende soorten verf:

 • Grondverf, voorstrijk en primer zorgen voor een goede basis en hechting
 • Matte verf en latex zijn ideaal voor binnen- en buitenmuren
 • Hoogglans geeft gladde oppervlakten extra glans
 • Zijdeglans geeft een zachte gloed, ook geschikt voor minder gladde oppervlakten
 • High solids en polyurethaanverf zijn extra slijtvast, sterk en duurzaam

Welke verf u nodig heeft, hangt af van het materiaal van de oppervlakte, zoals hout, metaal of kunststof. De schilder in Stein adviseert u over de juiste soorten verf en kiest samen met u de kleur die het best bij de woning past.

Extra voordeel in de winter

De winterschilder is een allround schilder en wordt zo genoemd omdat hij ook klussen aanneemt in de winter. De winterschilder verzorgt uw schilderwerk zowel binnen- als buitenshuis. Bij de werkzaamheden buiten is het belangrijk dat het niet vriest, omdat de verf goed moet drogen. Omdat het in Stein rustiger is in de winter, geeft de schilder in de periode tussen november en maart extra korting. Heeft u een klus in deze periode van het jaar? Geef dit door aan de schilder voor extra voordeel.

Via Enter Schilders ontvangt u met één druk op de knop gratis offertes van schilderbedrijven uit Stein.

Schilder

In elke regio

In Stein en omgeving kunt u bij ons terecht voor grote en kleine schilderklussen. U schakelt onze experts in uit onder andere de hier weergegeven gebieden en plaatsen.

Informeer voor u begint

Voor verschillende soorten schilderwerk is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij uw gemeente. Soms zijn er ook lokale bepalingen waar u aan moet voldoen. Loop gerust eens binnen bij uw gemeentehuis in Stein aan de Stadhouderslaan 200 of kijk op de website.

U bent op de pagina van Stein, u kunt onze schilder ook vinden in Tegelen en Valkenburg en Venlo.