Over ons

Enter Schilders.nl is in het leven geroepen om de consument in contact te brengen met betrouwbare en goede schildersbedrijven. Zoals in elke branche zijn er goede en slechte schildersbedrijven. Wij hebben achter deze website een verzameling van de betere schilders. Wij kunnen in elke hoek van Nederland uw aanvraag voorleggen aan meerdere goede en voordelige bedrijven.

Wanneer u een aanvraag doet op deze website dan zorgen wij ervoor dat deze bij meerdere bedrijven bij u in de regio terecht komt. Vervolgens ontvangt u per mail of telefoon, afhankelijk van uw voorkeur, meerdere voorstellen en offertes. In alle rust en vrijblijvendheid kan u dan een keuze maken. Vindt u prijs belangrijk? Gaat u het liefst voor de beste kwaliteit? Moet het snel gebeuren? U bepaalt wat u belangrijk vindt en welk bedrijf daar het beste bij past!

De reacties van de bedrijven zijn altijd vrijblijvend. U bent vrij om te kiezen op basis van prijs, kwaliteit, snelheid of andere factoren die u belangrijk vindt.

Per jaar maken ongeveer 40.000 consumenten gebruik van onze service. 87%  zegt dat ze dankzij onze service aanzienlijk bespaard hebben.

Wij zijn blij dat we u ook mogen helpen en wij hopen dat u onze service waardeert.

Met vriendelijke groet,
Team Enter Schilders

offerte aanvragen